ECM

RAILSERVICE ECM

Din partner på jernbanen

Railservice ECM-Værksted


Dedikerede medarbejdere og høj service kendetegner Railservice ECM - det første ECM-jernbaneværksted i Danmark

SERVICE PÅ VÆRKSTED

Hos Railservice ECM tilbyder vi årseftersyn, revisioner samt almindelig reparationer og vedligehold til vores kunder.

Railservice ECM udfører også løbedygtighedserklæringer, sikkerhedsrapporter ifm. fejl og afsporing m.m. for jernbanemateriel.


KONTAKT RAILSERVICE

SERVICE PÅ SKINNER

Railservice ECM har kørende værkstedsbiler, og kører ud til almindelig vedligehold, såvel som hasteopgaver samt årseftersyn af materiel - på enten spor og skinner, eller på kundens anviste lokation.


Visse opgaver, som f.eks. Hjulafdregning foretages i samarbejde med aut.-værksted.

KONTAKT RAILSERVICE

HASTEOPGAVER 24/7

Railservice ECM udfører hasteopgaver - både for eksisterende og nye kunder.


Hasteopgaver løses 24/7 for danske såvel som udenlandske kunder på danske spor samt  grænsespor.


Kontakt Railservice ECM vagttelefon.KONTAKT RAILSERVICE

Om Railservice

Railservice
Din partner på jernbanen

Railservice Mission 

Railservice mission er at tilbyde kvalitetsydelser af jernbanetjenester og udlejning af jernbanemateriel til vores kunder.

Vi er stolte af vores udlejning, der rummer et bredt udvalg af ældre moderniseret jernbanemateriel. Vores udlejning bidrager til at bevare dansk jernbanehistorie og er samtidig med til at reducere ressourcespild og øge bæredygtighed for vores kunder.


Railservice dedikerede ECM-værksted udfører reparationer og vedligeholdelse af højeste kvalitet for at sikre en pålidelig drift af det alt jernbanemateriel. Vi bestræber os på at imødekomme vores kunders behov og levere en enestående service indenfor ydelser til jernbanen.

Railservice Vision


Railservice vil fortsat være førende i  ekspertise i ældre jernbanemateriel. Vores vision er at levere bæredygtige  løsninger af kvalitet til vores kunder.


Vi er dedikerede til at opretholde en høj standard af kvalitet og service, og vi stræber efter at imødekomme vores kunders behov på en pålidelig og professionel måde. Hos os er jernbanemateriel mere end bare en forretning - det er vores lidenskab.

Derfor har Railservice selv genbrug tæt på vores arbejdsdag, idet vi benytter H.M. Dronning Margrethe II's nedlagte jernbanevogn, som både undervisningslokale og målevogn for Banedanmarks årlige Ruhedsmålinger.


Railservice værdier


Railservice bygger på værdierne  genbrug, bæredygtighed og respekt.


Railservice er en jernbanevirksomhed, der er engageret i at levere bæredygtige og respektfulde løsninger til vores kunder. Hos os er genbrug en vigtig værdi, og vi stræber efter at bidrage til en mere bæredygtig fremtid for transportsektoren med fokus på miljørigtig transport på skinner.

Vores mål er at levere pålidelig og effektiv service, samtidig med at vi respekterer miljøet og vores kunder.

Railservice ser frem til at betjene dig og skabe en positiv indvirkning på vores samfund.