Kontakt

Kontakt Railservice

Railservice har travlt, og ofte arbejder vi om natten. Derfor er et hvil i dagtimerne ind imellem nødvendigt. 


Ingen i Railservice sidder på kontor og derfor vil opkald og mails blive besvaret, når der er ledige hænder til at besvare mobil og mail-oversigt.  

Oplever du at dit opkald ikke bliver besvaret, så send os en kort mail med beskrivelse af dit problem/spørgsmål, dit mobilnummer og hvornår du træffes.

KONTAKT OS

 
 
 
 
 
 

Railservice-kontakt

ECM F3 - LKF - Kørelærer m.m.


Erik Jessen

Telefon: +45 5170 6899

E-mail: ecm@railservice.dk

ECM F2 - Fejlmeldinger m.m.


Thomas Øjgaard

Telefon: +45 5183 8807

E-mail: vaerksted@railservice.dk

ADMINISTRATIVT PERSONALE


Railservice IT

Telefon

E-mail: it@railservice.dk

Lidt om Railservice


Din partner på Jernbanen


Railservice har kundeservice i fokus - og vi tilbyder en bred vifte af forskellige opgaver lige fra værkstedsreparationer til opmåling af spor og måling af bremselængder på spor, sporreparationer, reparationer af overkørsler m.m..

Railservice er din samarbejdspartner på Jernbanen

Railservice er etableret i 2007 af Erik Jessen og Erik har gennem årene udviklet virksomheden til i dag at have fokus på kundernes behov, så ECM-værkstedet er sat i fokus foruden udlejning af personale og jernbanemateriel. Special tilpasset undervisning udvikles kontinuerligt for at få opkvalificeret kundernes personale på jernbanen.


Railservice er dedikeret til at imødekomme kundernes behov. Med vores imponerende flåde på over 50 køretøjer til udlejning, vores eget privatspor på mere end 800 meter samt vores eget værksted med grav og drejeskive, er vi klar til at levere en førsteklasses service til vores kunder.