Personaleuddannelser

Railservice - Din partner på Jernbanen

Personale
uddannelser

Railservice jernbaneuddannelser er designet med fokus på vores kunder. Vi har dedikeret personale, der er veluddannet og eksperter inden for jernbaneuddannelser. Vores instruktører er kompetente og har mange års erfaring, både i undervisning og opgaveløsninger for private entreprenører.

Railservice har også vores eget materiel samt rullende lokaler, der giver en autentisk og realistisk træningsoplevelse. Vi er dedikerede til at give vores elever den bedst mulige træning og forberedelse til bestå alle uddannelser til jernbanen.

Jernbane uddannelser

Railservice tilbyder disse uddannelser
til dit jernbanepersonale:


  • Dansk SR for tyske lokomotivførere
  • Materiel og infrastrukturuddannelser
  • Rangerlederkursus
  • Vognklargøringskursus
  • Litrakursus
On-site undervisning i rullende lokaler

Egne lokaler og køretøjer i både Vojens
og Padborg samt mulighed for et rullende undervisningslokale


Uddannelserne kan tilbydes i egne lokaler og køretøjer. Du kan også booke et fleksibelt undervisningskoncept, f.eks. med et rullende undervisningslokale - eller du kan leje vores underviser som indlejet kørelører hos dig og andre samarbejdspartnere som f.eks. uafhængige operatører/entreprenører. 

Mulighederne er mange for at netop din virksomhed får det undervisningssted som passer til jer, Railservice er fleksibel og åben for specialtilpasset undervisning i netop din virksomhed.